Tennis

TERVETULOA PUISTOLAN URHEILIJOIDEN TENNISJAOSTON SIVUILLE!

Tennisjaoston tehtävänä on luoda seuran ja erikoisesti jaoston jäsenille mahdollisuus tenniksen valmennukseen, harjoitteluun, harraste- ja kilpapelaamiseen sekä mukavaan yhdessäoloon yhteisen harrastuksen parissa. Jaosto toimii yhteistyössä Helsingin Mailapelikeskus Oy:n kanssa.

Tennisjaoston tiedote 6.4.2020

 

PuiU Tennis on 3.4.2020 pidetyssä kokouksessaan päättänyt keskeyttää viikottaisen valmennustoimintansa kevätkauden osalta korona-virusepidemian vuoksi. 

Valmennustoiminta keskeytettiin perjantaina 13.3.2020. Mikäli pelaaja on jo maksanut koko kevätkauden valmennusmaksut, tullaan ne palauttamaan pelaajalle keskeytyshetkestä alkaen (13.3.-31.5.2020). 

Valmennusmaksujen palauttamiseksi on seuraavat vaihtoehdot:

  1. Ylimääräisenä maksetut maksut palautetaan pelaajan tilille.
  2. Ylimääräisenä maksetut maksut siirretään kesän tai tulevan syksyn valmennustuntimaksuihin.

Mikäli valmennustoiminta voidaan aloittaa uudelleen toukokuun lopulla, tullaan valmennustunteja järjestämään halukkaille touko-kesäkuun aikana. Nämä tunnit laskutetaan tunneille osallistuvilta pelaajilta jälkikäteen. 

Olemme pelaajiin yhteydessä sähköpostitse maksujen palautuksista. 

Tennisjaoston tiedote 23.3.2020

  • Tennisvalmennukset ovat tauolla ainakin 13.4.2020 asti. Tarkastamme tilanteen pääsiäistä edeltävällä viikolla ja tiedotamme silloin jatkosta.
  • Pyrimme korvaamaan tauon aikana menetetyt vuorot loppukaudesta ja kesän aikana.
  • Kaikkiin maaliskuussa erääntyviin laskuihin lisäämme maksuaikaa siten että eräpäivä on toukokuun lopussa/kesäkuun alussa.
  • Helsingin Mailapelikeskus on avannut ovensa uudestaan asiakkaille 19.3.20. Meidän kaikki vuorot ovat hallilla vapaassa myynnissä. Halliyhtiö ei laskuta seuraa vakiovuoroista ajalta 17.3.-13.4.2020.

Oman laskusi tiedot näet MyClub- palvelusta. Mikäli et ole aiemmin MyClubia käyttänyt, saat se käyttöön valitsemalla ”Ota jäsentili käyttöön” nappia painamalla sisäänkirjautumissivulla https://puistolanurheilijat.myclub.fi/login

Otathan yhteyttä mikäli haluat lisätietoa asiasta!

Mikko Reponen
050 5267897
Mikko.reponen (a) puistolanurheilijat.fi

Puistolan Urheilijoiden hallituksen tiedote 18.3.2020 poikkeustilanteessa.

Lähtökohta ja yleisiä perusteita

Puistolan Urheilijoiden seuratoiminta on koko muun yhteiskunnan kanssa yllättävässä tilanteessa. Suomen hallitus on todennut maassa vallitsevan poikkeustilan ja vallitsevan koronavirustilanteen takia valmiuslaki astuu voimaan 18.3.2020. Toimenpiteiden tarkoituksena on suojata väestöä sekä turvata yhteiskunnan toiminta.

Kolmannen sektorin toimijoina urheiluseurat eivät ole voittoa tavoittelevia tahoja, vaan toimintamaksuilla katetaan toiminnasta syntyviä kuluja. Vaikka seurat eivät voi tässä poikkeustilanteessa tarjota normaalia, ohjattua toimintaa, on suurella osalla seuroista yhä juoksevia kuluja mm. tilavuokrien, palkkojen ja järjestelmäkulujen osalta.

Tilanne on seurojen talouden ja toiminnan jatkuvuuden kannalta erittäin haastava
Puistolan Urheilijoissa toivomme, että yhteisöllinen seurahenki auttaa kannattelemaan meidät kaikki ajankohdan ylitse. PuiU on parhaimmillaan yhteisö, jonka jäsenet yhdessä tukevat ja omalla toiminnallaan auttavat tässä vaikeassa tilanteessa, jotta oman seuran toiminta voi jatkua normaalisti poikkeustilan jälkeen.

Koronaviruksen vaikutus seuran toimintamaksuihin

Poikkeustilan ajaksi yhteiskunnassa annetut ohjeistukset ja toimenpiteet ovat vaikuttaneet PuiU:n harjoituksien ja tapahtumien peruuttamiseen.

• Toimintamaksun lähtökohtana on toiminnan kustannusten jakaminen osallistujien kesken. Harjoituksen ja tapahtuman järjestämisen kulut ovat pääosin kiinteitä, jolloin palautettavaa ei synny.
• Force majeure eli ylivoimainen este kuten tämä poikkeustila on, on peruste siihen, että seura voi pitää kerätyt toimintamaksut, vaikka harjoitus tai tapahtuma olisi peruttu. Tämä koskee PuiU:n osalta seuraavia jaostoja: tennis-, sulkapallo-, kuntoliikunta- ja karatejaosto.
• Jalkapallojaostossa kerätään kk-maksuja (toimintamaksuja). Hallitus linjasi, että on perusteltua kerätä kuukausimaksut täysimääräisinä maalis- ja huhtikuun osalta, koska erityisesti alkuvuodesta on muodostunut esim. kenttäkuluja, jotka pääosin erääntyvät vasta maalis- ja huhtikuussa. 
• Seura on ryhtynyt toimenpiteisiin kustannusten vähentämiseksi ja tilanteen pitkittyessä joudumme tekemään vaikeita päätöksiä. 
• Pyydämme teitä antamaan työrauhan eri johto- ja hallitusryhmillemme, näissä työskentelee paljon vapaaehtoisia. Seuran hallitus ja jaostojen johtoryhmät tiedottavat parhaansa mukaan.
• Toivomme poikkeustilan päättyvän mahdollisimman pian ja aloitamme toiminnan heti, kun se on mahdollista. Poikkeustila on nyt asetettu kestämään 13.4. saakka.

Kannustamme teitä kaikkia nyt liikkumaan yksin tai yhdessä perheen tai kaverin kanssa, menemään lenkille tai tekemään ulkokentälle omaehtoisia treenejä. Pidetään itsestämme ja läheisistämme huolta!

Puistolan Urheilijat ry hallitus

Tennisjaos jatkaa toimintaansa heti kun se olosuhteiden puitteissa on mahdollista, näillä näkymin aikaisintaan 13.4.2020. Tennisjaos pyrkii järjestämään lisää harjoitusmahdollisuuksia jäsenilleen loppukevään ja kesän aikana jotta jo maksetut ja poikkeustilan aiheuttaman tauon aikana poisjääneet tennistunnit saadaan pidettyä. Seuraamme tilannetta aktiivisesti ja tiedotamme heti jäsenistöä mikäli olosuhteet muuttuvat.

Puistolan Urheilijoiden kaikkien jaostojen toiminta toistaiseksi tauolla (13.3.2020)

‍THL:n tänään 13.3. julkaiseman uuden linjauksen mukaisesti Puistolan Urheilijat ry on päättänyt laittaa tauolle kaikkien jaostojemme: kuntoliikunta-, karate-, jalkapallo-, tennis- ja sulkapallojaoston toiminnan. 

 

Tennisjaoston valmennustunnit ovat siis toistaiseksi tauolla. Tulemme seuraamaan tilannetta päivittäin ja tiedotamme palaajia sähköpostitse aina tilanteen mukaan. Poisjääneet tunnit pyritään korvaamaan loppukauden aikana sekä kesäkuun alkupuolella.