Sulkapallo

Lämpimästi tervetuloa Puistolan Urheilijoihin!

 

Seuramme tarjoaa laadukasta sulkapallovalmennusta kaiken ikäisille vauvasta vaariin, onnistumisen elämyksiä, yhdessäolon hetkiä sekä tietysti vinhaa sulan viuhumista!

Oli tavoitteenasi sitten huipulle pääsy tai vaan kavereiden kanssa rento lätkiminen seuramme tarjoaa juuri sinulle sopivan vaihtoehdon!

Puistolan Urheilijat Ry. Sulkapallojaosto on hyväksytty mukaan Tähtiseura-laatuohjelmaan. Puistolan Urheilijat Ry. Sulkapallojaosto on saanut lasten ja nuorten osa-alueen tähtimerkin. Se viestii siitä, että seura luo lapsille ja nuorille turvallisen, kehittävän ja innostavan ympäristön harrastaa ja urheilla. Tähtiseurassa jokainen saa urheilla omalla tavallaan hyvässä seurassa!

PuiU-Sulkiksen päätoimipaikkana on Helsingin Mailapelikeskus, Tapulikaupungintie 4, 00750 Helsinki.

Haluatko mukaan toimintaan?
Ota yhteyttä:
sulkapallo@puistolanurheilijat.fi

Koronatiedote 28.12.2021

Epidemiatilanteen heikennyttyä voimakkaasti joulua lähestyttäessä Etelä-Suomen Aluehallintoviraston (AVI) vahvistama rajoitus sulkee sisäliikuntatilat kolmeksi viikoksi.

Etelä-Suomen Aluehallintoviraston ilmoitus: Uudellamaalla kielletään henkilömäärästä riippumatta kaikki sisätiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset kolmeksi viikoksi ajalla 28.12.2021–17.1.2022.

AVI:n ohjeistuksen mukaisesti suljettavaksi määrättyjä tiloja voi kuitenkin käyttää vuonna 2004 syntyneiden ja sitä nuorempien lasten ja nuorten ohjattuun harrastustoimintaan.

Vastuullisena toimijana Puistolan Urheilijat Ry. Sulkapallojaosto on päättänyt keskeyttää harjoitustoiminnan 28.12 alkaen. Vuonna 2004 syntyneiden ja sitä nuorempien lasten ja nuorten harjoitustoiminnan pyrimme aloittamaan 10.1.

Lisätietoja viikon yksi loppupuolella.

PUISTOLAN URHEILIJAT RY/
SULKAPALLOJAOSTON SYYSKOKOUS torstaina 11.11.2021 klo 19.00-20.00
Puistolantori 1, 00760 Helsinki

TYÖJÄRJESTYS

 1. Kokouksen avaus
 2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
 3. Valitaan kokoukselle
  • puheenjohtaja
  • sihteeri
  • kaksi ääntenlaskijaa
  • kaksi pöytäkirjantarkastajaa
 4. Esitetään hyväksyttäväksi työjärjestys
 5. Vahvistetaan johtoryhmän laatima toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2022
 6. Vahvistetaan yleissuunnitelma tulevien vuosien toimintaa varten
 7. Valitaan jaostolle
  • puheenjohtaja
  • kahdeksan johtoryhmän jäsentä
  • toiminnantarkastaja
 8. Käsitellään mahdolliset ilmoitusasiat
 9. Käsitellään mahdolliset muut asiat
 10. Kokouksen päättäminen

Kokoukseen ovat oikeutettuja osallistumaan jaoston aikuisjäsenet, joiden 2021 jäsenmaksu maksettu.

Tervetuloa

Näin pelikauden 2021-2022 alkaessa alla näette Sulkapalloliiton koronatilannetiedotteen

Toivomme ja odotamme sulkapalloyhteisöltä vastuullisuutta yhteisen hyvinvoinnin turvaamisessa. Suosittelemme seuraamaan ja noudattamaan valtioneuvoston ja alueellisten viranomaisten sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) ja Olympiakomitean ohjeistuksia.

Koronavirustilanne vaikuttaa Sulkapalloliiton toimintaan seuraavasti:

Elokuun Girlminton-leirin osallistujamäärä lasketaan 20:een. Leirillä on paikka vielä kuudelle tytölle. Ilmoittautuminen ja lisätiedot:
https://www.sulkapallo.fi/2021/08/09/girlminton-starttaa-ilmoittaudu-maksuttomille-leireille-nyt/

Syyskuussa pelattaviin SM-kisoihin ja syksyn yläkoululeiritykseen liittyen teemme päätökset, kun tiedämme mitkä ovat tapahtumahetkellä voimassa olevat viranomaismääräykset ja suositukset.

Valmennuskeskuksen päivittäinen toiminta jatkuu toistaiseksi Helsingin kaupungin, Urhean ja Olympiakomitean asettamien rajoitusten mukaisesti.

HYÖDYLLISIÄ LINKKEJÄ
VALTIONEUVOSTO
ALUEHALLINTOVIRASTO
OLYMPIAKOMITEA

 

SEURA- JA KILPAILUTOIMINNAN OLLESSA KÄYNNISSÄ:


Mikäli henkilöllä on flunssan oireita: pelaaminen, valmentaminen ja oleskelu pelipaikalla on kielletty. Tarvittaessa pelaajan tulee hakea lääkäriltä lupa urheilemista varten ennen pelaamisen aloittamista.


Kasvomaskien käyttöä suositellaan yli 12-vuotiaille liikuntaan tai urheiluun sekä niiden seuraamiseen käytettävissä tiloissa. Valmentajille suositellaan kasvomaskien käyttöä.


Vältä läheisiä kontakteja ja pidä pelikaveriin/pelikavereihin vähintään 2 metrin etäisyys pelitunnin aikana. Pidättäydytään sulkapallon normeihin kuuluvista kättelyistä.


Sijoita omat pelivarusteesi erilleen toisten varusteista. Esimerkiksi kun menet kentälle, sijoitu ja vie tavarasi toiselle puolelle kenttää kuin siellä olevalla ryhmällä. Eri harjoitusryhmien väliin suositellaan vähintään 5 minuutin siirtymäaikaa, jotta pelaajien välillä vältyttäisiin lähikontakteilta.


Suositellaan välttämään turhaa oleskelua pelipaikalla – paikalle tullaan juuri ennen peliaikaa ja alueelta poistutaan välittömästi pelin jälkeen. Koko ajan pidetään kaikkiin henkilöihin sosiaalinen turvaetäisyys (vähintään 2 m) ja muistetaan pelaajan henkilökohtainen vastuu hallien ohjeistuksen noudattamisesta.


Huolehdi käsien pesusta ennen ja jälkeen pelitunnin. Seurat ja hallit huolehtivat käsidesin riittävyydestä pelipaikoilla.


Seurojen on hyvä ylläpitää nimilistaa harjoituksiin osallistuvista mahdollisen altistustilanteen selvittämiseksi

Ohjattuun valmennus- ja harjoitustoimintaan ei pidä osallistua, jos vanhempi tai lapsi kokee tartuntariskin liian suureksi.


Käytä ainoastaan omia varusteitasi (esimerkiksi maila ja juomapullo). Seurojen ja hallien ei suositella tarjoavan lainavarusteita.


Mikäli mahdollista, järjestä pelaajille mahdollisuus maksaa pelimaksu ilman henkilöiden välistä kosketusta.

Etämaksu, ennakkomaksu, mobiilimaksaminen ja muut vastaavat uudet tavat toimia on nyt hyvä ottaa käyttöön.

Seuraa ja noudata THL:n matkustuskaranteenejä


Mikäli epäilet koronatartuntaa, toimi Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ohjeiden mukaan: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/ohjeita-kansalaisille-koronaviruksesta

Seuraamme koronatilanteen kehittymistä ja tiedotamme tarvittaessa

Ystävällisin terveisin
Sulkapallojaosto/Timo Heinonen

PUIU:N SULKAPALLOJAOSTO KESKEYTTÄÄ TOIMINTANSA 1.3.2021 ALKAEN

 

Kaiken aikaa pahenevan epidemiatilanteen ja uusien kiristyvien rajoitustoimenpiteiden vuoksi olemme päättäneet keskeyttää lasten ja nuorten harrastustoiminnan 1.3.2021 alkaen (lasten ja nuorten alle 20 v toiminta oli käynnissä helmikuun ajan).

Seuraamme tilanteen kehittymistä ja tiedotamme, kun rajoitukset helpottavat.

Pidetään toisistamme huolta!

Ystävällisin terveisin
Sulkapallojaoston johtoryhmä

PUISTOLAN URHEILIJOIDEN HALLITUKSEN TIEDOTE COVID-19 27.11.2020 - MYÖS SULKAPALLOJAOSTON TOIMINTA KESKEYTYY AIKAJAKSOLLE 30.11 - 31.1.2021


1. Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä linjasi uusia rajoituksia ja suosituksia alueellaan.

Koronakoordinaatioryhmän asettamat rajoitukset harrastustoimintaan:

Kaikki organisoitu harrastustoiminta keskeytetään kaupungin hallinnoimissa sisätiloissa. Myös kaikki yli 20-vuotiaiden ulkoliikunta-alueilla tapahtuva seurojen tai muiden toimijoiden järjestämä harrastustoiminta keskeytetään kaupungin kentillä.

Uudet rajoitukset tulevat voimaan maanantaina 30.11.2020 ja ovat voimassa kolme viikkoa 20.12.2020 asti.
Tuolla ajalla kaikki kaupungin sisätiloissa ja halleissa tapahtuvat harjoitus- ja pelitapahtumat ovat tauolla. Kielto ei koske alle 20 –vuotiaiden ulkona tapahtuvaa harjoittelua. Koronakoordinaatioryhmä on päättänyt keskeyttää aikuisten harrastustoiminnan myös kaupungin hallinnoimilla ulkokentillä. Kaikki yli 20-vuotiaiden harrastusvuorot kaupungin ulkokentillä perutaan.

Alle 20-vuotiaiden harrastustoiminta jatkuu ulkona jo aiemmin myönnetyillä kaupungin vuoroilla. Kaupunki ei tällä hetkellä myönnä uusia vuoroja. Kilpailuja, otteluita tai sarjatoimintaa ei kaupungin tiloissa järjestetä, eikä suositella järjestettävän muuallakaan.

Koordinaatioryhmä suosittelee yksityisten toimijoiden kuten seurojen ja muiden liikuntatoimijoiden noudattavan samoja rajoituksia.

Ulkokentät ovat lasten ja nuorten harrastustoiminnan ulkopuolella kuntalaisten käytössä. Pukukopit ja huoltorakennukset pidetään suljettuina.

Puistolan Urheilijoiden osalta tämä tarkoittaa, että seuratoimintamme on tuon ajan tauolla, ainut poikkeus ovat alle 20 -vuotiaat jotka voivat jatkaa harjoittelua ulkona.

Lajijaostomme tiedottavat tarkemmin omia jäseniään omasta toiminnastaan.

Puistolan Urheilijoissa toivomme, että yhteisöllinen seurahenki auttaa kannattelemaan meidät kaikki tämän haastavan ajankohdan ylitse. PuiU on parhaimmillaan yhteisö, jonka jäsenet yhdessä tukevat ja omalla toiminnallaan auttavat tässä vaikeassa tilanteessa, jotta oman seuran toiminta voi jatkua normaalisti tauon jälkeen.
Kannustamme teitä kaikkia liikkumaan yksin tai yhdessä perheen tai kaverin kanssa, menemään lenkille tai tekemään omaehtoisia treenejä. Pidetään itsestämme ja läheisistämme huolta!

Puistolan Urheilijat ry hallitus


2. Puistolan Urheilijoiden Sulkapallojaosto luonnollisesti keskeyttää toimintansa kolmeksi viikoksi alkaen maanantaina 30.11.

Jaoston päätös noudattelee myös Suomen Sulkapalloliiton suositusta, joka on nähtävillä Liiton sivuilla, kts alla

Koronaepidemian leviämisvaiheen alueita (sairaanhoitopiirejä) koskevat lisäksi seuraavat suositukset:

Aikuisten harrastustoiminta:

Aikuisten harrastustoiminnalla tarkoitetaan yli 20-vuotiaiden toimintaa.

Aikuisten harrastustoiminta ja harrastustason ottelu-, kilpailu- ja sarjatoiminta keskeytetään kaikissa lajeissa.

Aikuisten harrastustoiminnassa ei matkusteta otteluihin ja kilpailuihin oman alueen (sairaanhoitopiiri) ulkopuolelle.
Aikuisten kilpa- ja huippu-urheilu:

Aikuisten kilpa- ja huippu-urheilua on lajien maajoukkuetoiminta, SM- ja 1-divisioonatason toiminta sekä lajien kansainväliselle huipulle tähtäävä ammattimainen harjoittelu.
Aikuisten kilpa- ja huippu-urheilun harjoittelu toteutetaan omassa pienryhmässä ja joukkueessa.
Aikuisten EM- ja MM-karsintaottelut sekä SM- ja 1-divisioonan ottelut järjestetään ilman yleisöä.

Lasten ja nuorten toiminta:

Lasten ja nuorten toiminnalla tarkoitetaan alle 20-vuotiaiden toimintaa.

Lasten ja nuorten harjoittelu sisätiloissa keskeytetään Uudellamaalla sekä jatkossa muiden leviämisvaiheen alueiden kaupunkien mahdollisesti tekemien linjausten mukaisesti.

Ulkotiloissa harjoittelu toteutetaan omassa pienryhmässä ja joukkueessa.

Puistolan Urheilijat Ry seuraa päivittäin pandemian torjunnan kehittymistä ja tiedotamme lisää, kun tilanne toivottavasti pian normalisoituu. Huolehditaan toisistamme ja pysytään terveenä ja iskussa.

Ystävällisin terveisin ja hyvää joulun odotusta

Sulkapallojaosto/Timo Heinonen

PUISTOLAN URHEILIJAT RY/

SULKAPALLOJAOSTON SYYSKOKOUS  Keskiviikkona 11.11.2020

Puistolantori 1, 00750 Helsinki

Klo 19.00-20.00

                     

 

TYÖJÄRJESTYS

 

1                    Kokouksen avaus

 

2                    Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

 

3                    Valitaan kokoukselle

                                            - puheenjohtaja

                                            - sihteeri

                                            - kaksi  ääntenlaskijaa

                                            - kaksi  pöytäkirjantarkastajaa

 

4       Esitetään  hyväksyttäväksi työjärjestys

 

5 Vahvistetaan johtoryhmän laatima toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2021

 

6         Vahvistetaan  yleissuunnitelma tulevien vuosien toimintaa varten

                     

7                    Valitaan  jaostolle

                    - puheenjohtaja

                      - kahdeksan johtoryhmän jäsentä

                      - toiminnantarkastaja

 

8                    Käsitellään mahdolliset ilmoitusasiat

 

9                    Käsitellään mahdolliset muut  asiat

 

10                Kokouksen  päättäminen

 

Kokoukseen ovat oikeutettuja osallistumaan jaoston aikuisjäsenet, joiden

2020 jäsenmaksu maksettu             

 

Tervetuloa

 

Sulkapallon Nuorten EM-kisat pelataan Pajulahdessa 29.10 - 7.11.2020

 

Puistolan Urheilijoiden Julia Salonen osallistuu kilpailuihin osana Suomen maajoukkuetta.

 

Julia voitti naisten Suomen mestaruuden helmikuussa 2020.

 

Toivotamme Julialle ja koko maajoukkueelle onnea ja menestystä heidän kilpaillessa Euroopan huippupelaajia vastaan.

Puistolan Urheilijat Ry:n Julia Salonen sulkapallon naisten kaksinpelin Suomen mestari 2020!

Viikonloppuna Vantaan energia areenalla pelattiin sulkapallon Suomen mestaruuksista. Puistolan Urheilijoita edustava Julia Salonen on alle 19 vuotiaiden hallitseva Suomen mestari viime vuodelta ja nyt myös naisten kaksinpelin Suomen mestari. Mestaruus oli myös Puistolan Urheilijoiden sulkapallojaostolle ensimmäinen.

Julian reitti mestaruuteen oli lähes ainutkertainen. Julia on keskittynyt pelaamaan lähinnä kansainvälisiä kilpailuja ulkomailla, jonka seurauksena hänen ranking Suomessa ei riittänyt suoraan kilpailukaavioon ja Julia joutui aloittamaan kilpailun karsinnoista. Karsintojen kautta pelaaminen kaksinpelin Suomen mestaruuteen on ilmeisesti ensimmäinen kerta kautta aikojen.

Suomen mestaruuden naisten kaksinpelissä 17 vuotiaana on aiemmin voittanut vain Suomea Rion olympialaisissa 2016 edustanut Nanna Vainio joten tälläkin mittarilla suoritusta voi pitää loistavana.

Tämän lisäksi Julia pelasi naisten nelinpelissä parinsa Jannica Monnbergin kanssa finaalissa. Finaalissa vastustajat osoittautuivat paremmiksi ja näin Julia ja Jannica SM hopeamitalit.

2020 on Julian viimeinen juniorivuosi alle 19 vuotiaiden sarjoissa ja tähtäin onkin luonnollisesti ollut asetettuna syksyn EM- ja MM-kilpailuihin. Suomen mestaruuden voittaminen tässä vaiheessa antaa nyt hyvää luottamusta omaan tekemiseen. Seuraavat kilpailut Julialla on ensi kuun vaihteessa kun hän lähtee kiertämään Hollannin ja Saksan alle 19 vuotiaiden juniorikilpailuja.

Puistolan Urheilijat Ry onnittelee lämpimästi Juliaa huippumenestyksestä.

Myös toinen nuori lahjakas pelaajamme Lilli Lauri oli naisten nelinpelin välierässä parinsa Heidi Puron kanssa

Julian ja Lillin lisäksi muut SM-kisoihin osallistuneet PuiU Sulkapallon pelaajat olivat Sara Tuomala, Henrik Hakulinen, Eero Lauri ja Teemu Taivainen, kaikki seuran oman pelaajatuotannon kasvatteja.

 

Onnistuneen turnauksen jälkeen on helppo hymyillä.

Joukkue-SM 2019

PuiU:n joukkue sijoittui hienosti viidenneksi ja säilytti näin SM-paikkansa. Turnaus tarjosi hienoja hetkiä sekä pelaajille että katsojille.

Tulokset löytyvät täältä:

https://badmintonfinland.tournamentsoftware.com/sport/matches.aspx?id=FBA710B5-3352-4A56-BB6B-29C67A0CF7D3&d=20191215&fbclid=IwAR373YVR3XmnWksg-0oql4C9qsSlWQvnZlJI1_N2c30yOHpzXzpOg-l9x8w

 

 

 

 

 

 

 

Nelinpelin voittajat Teemu Lahtinen ESB ja Eero Lauri PuiU

PuiU Sulkapallolle jättipotti Nuorten SM-kisoissa U19, loppuottelupaikka kaikissa pelimuodoissa

 

Suomen Sulkapalloliitto on julkaissut ao. yhteenvedon viikonvaihteessa pidetyistä Nuorten ja Senioreiden SM-kisoista, 
kts https://www.sulkapallo.fi/2019/03/11/nuorten-ja-senioreiden-sm-2019/

Nuorten luokassa taitavat pelaajamme menestyivät hienosti maan valioiden joukossa, PuiU Sulkapallosta SM-kisaan osallistui 7 pelaajaa . Julian ja Eeron lisäksi Hanna Häkkinen, Lilli Lauri, Lauri Forss, Eero Kiiski, Teemu Taivainen
 

"Julia Salosen, Eero Laurin eli Puistolan Urheilijoiden kisat!

Poikien kaksinpeli 19:n mestaruuden voitti ykkössijoitettu Tapion Sulan Joakim Oldorff häviämättä erääkään. Kakkoseksi nousi yllättäen Puistolan Urheilijoiden Eero Lauri (3/4), joka oli pudottanut välierässä Tapion Sulan Tony Lindelöfin. Loppuottelussa Oldorffin voittoluvut olivat selkeät: 21-13, 21-9.

Tyttöjen kaksinpelissä sekä ykkös- että kakkossijoitettu putosi "ennen aikojaan". Loppuotteluun nousivat 5/8-sijoitetut Puistolan Urheilijoiden (PuiU) Julia Salonen ja Espoon Sulkapallo-Badmintonin (ESB) Heidi Puro. Julia oli loppuottelussa selvä voittaja: 21-11, 21-11. Julia pyyhkäisikin kisan nimiinsä suorastaan ylivoimaisesti, sillä kukaan vastustajista ei saanut erässä 11 pistettä enempää!

Puistolan Urheilijoiden mitalitahti ei ehtynyt poikien nelinpelissä. Teemu Lahtinen ESB ja Eero Lauri PuiU (1) pitivät sijoituksensa. Loppuottelu Tony Lindelöfiä ja Joakim Oldorffia (2) vastaan päättyi 21-17, 21-17.
Julia Salonen jatkoi selkeää voittotahtiaan tyttöjen nelinpelissä. Erääkään häviämättä hän parinaan Jannica Monnberg, Badminton United, vei myös tässä pelimuodossa kultaa. Loppuottelussa kukistuivat Kouvolan Sulkapalloseuran Noora Nokkala ja Willimiehen Sulan Paula Oksanen 21-16-21-15.

Badminton United sai toisen kerran nimensä voittajien listaan, kun Jannica Monnberg voitti sekanelinpelin Eero Laurin kanssa. Tony Lindelöf ja Julia Salonen pistivät kyllä hyvin hanttiin, mutta taipuivat 22-24, 18-21.

Yhteenvetona voidaan todeta kisojen olleen Puistolan Urheilijoiden juhlaa: seuran pelaajat olivat mukana kaikissa loppuotteluissa ja kultaa jäi tulematta vain poikien kaksinpelissä! Eero Lauri ja Julia Salonen veivät kaksi kultaa ja yhden hopean kumpikin! Onneksi olkoon niin pelaajille kuin seuralle!"

Puistolan Urheilijat kiittää pelaajia ja heidän taustajoukkojaan pitkäaikaisesta sitoutumisesta lajiin ja sulkapallojaoston toimintaan

Vuoden tyttösulkapalloilija Anni Mujunen

2018 seuran joulujuhlassa 16.12.2018 palkitut sulkapalloilijat:

 

Koko seura:
Vuoden junioriurheilija Lilli Lauri sulkapallo
 

Sulkapallo:
Vuoden tyttösulkapalloilija Anni Mujunen
Vuoden poikasulkapalloilija Aleksi Toivio

 

 

SM-titteliä havittelee tänä vuonna kuusi joukkuetta:

Espoon Sulkapallo-Badminton (ESB), Espoo
Sulkapalloseura Drive (Drive), Helsinki
Helsingfors Badminton Club (HBC), Helsinki
Puistolan Urheilijat (PuiU), Helsinki
Tapion Sulka (TS), Espoo
Östersundom IF (ÖIF), Vantaa

Puistolan Urheilijoista Tähtiseura

 

Lue lisää tästä:

https://www.sulkapallo.fi/2018/11/20/puistolan-urheilijoista-tahtiseura/

 

Kuvassa Julia ja Eero

Menestyksekkäät Tallinnan EM-kilpailut 7.-9.9.2018

 

Kaksi PuiU Sulkiksen kasvattamaa pelaajaamme otteli U19 EM-kisoissa Tallinnassa. Eero Lauri ja Julia Salonen kilpailivat upeasti. Molemmat Eero ja Julia onnistuivat saalistamaan voittoja sekä kaksin - että nelinpeleissä. 

Lue lisää tästä: https://www.sulkapallo.fi/2018/09/14/junnu-em/

 

PuiU/ Sulkapallo joukkuekisan divarivoittoon!

 

Lauantaina 26.5.2018 pelattiin Puistolassa kauden viimeinen kilpailukalenterin tapahtuma, jossa viisi seurajoukkuetta kohtasi toisensa ja karsi pääsystä joukkueiden SM-sarjaan 16.12.2018. Ottelussa pelataan kaksi miesten kaksinpeliä, yksi naisten kaksinpeli, miesten nelinpeli, naisten nelinpeli ja sekanelinpeli.

Ja mikä meno siellä olikaan, erityisiesti kotijoukkue Puistolan Urheilijat oli oivaltanut hyvä-äänisen kannustuksen merkityksen. Se osaltaan siivitti PuiU:n joukkueen divarivoittoon tiukoissa
peleissä vaikka otteluiden isot numerot eivät sitä suoraan kerrokaan.

Kaikki nuoren voittajajoukkueen pelaajat ovat seuran omia kasvatteja mikä kertoo pitkäjänteisestä valmennustyöstä ja tason laajuudesta

Joukkuepelaaminen on upea tapa tehdä yksilöurheilussakin mahtava joukkueen TAPAHTUMA toinen toistaan kannustaen. Sen voi tehdä yhtään ujostelematta, kun kannustetaan hyviin suorituksiin ja riemuitaan hyvistä suorituksista koko tiimin puolesta, kuin muskettisoturit konsanaan – yksi kaikkien ja kaikki yhden
puolesta!

Sijoitukset:

1. Puistolan Urheilijat, Sulkapallo, Helsinki

2. Savon Sulka, Kuopio

3. Sulkapalloseura Clear, Kaarina

4. Nastola Minton, Nastola

5. Turun Sulka, Turku

PuiU:n ensimmäiset kotikisat Helsingin Mailapelikeskuksessa 19.-20. toukokuuta

 

Puistolan Urheilijat Ry:n Sulkapallojaosto isännöi Suomen Sulkapalloliiton alaista aikuisten tähtikisaa uusitussa Helsingin Mailapelikeskuksessa 19.-20. toukokuuta.

Otteluita pelataan kaikissa pelimuodoissa 19.5 Klo 09.00-20.00 ja 20.5
klo 09.00-16.00. Pelaajia on ilmoittautunut lähes 150.

Tervetuloa seura amaan liikunnallista tapahtumaa ja viihtymään hyvässä seurassa!
 

 

Petra (TS), Nella (HBC) ja Jemina (PuiU)
Heidi (ESB), Lilli (PuiU), Helena (TS) ja Hanna (PuiU)
Venla (PuiU)
Aleksi Toivio ja Thomas Harti sijoittuvat 8 joukkoon poikien 17-sarjan nelinpelissä.

PuiU:n tytöille mitaleita viikonloppuna

 

PuiU:n Lilli Lauri saavutti hienosti SM-kultaa TK15- ja TN15 -sarjoissa. Nelinpelissä Lillillä  oli parinaan Heidi Puro (ESB). Lisäksi Lilli saavutti SM-hopeaa SN-15 sarjassa parinaan Niilo Nyqvist (HBC). PuiU:n Hanna Häkkinen saalisti hopeaa TN15-sarjassa parinaan Helena Santalahti (TS). Hanna Häkkisen 3/4 sija täydensi TK15-luokan PuiU-menestystä. Jemina Saloselle hopeaa 13-luokan ikäluokkamestaruuskisassa kaksinpelissä ja kultaa TN13-luokassa parinaan Nella Nyqvist (HBC). Lisäksi PuiU:n Venla Häkkinen siijoittui kolmanneksi U9 B-sarjassa.

 

PuiU:lle mitaleita Juniorien ja Seniorien Suomenmestaruuskisoista

 

Viikonloppuna 3.-4.maaliskuuta ratkottiin alle 19-vuotiaiden ja seniorien Suomenmestaruudet Ruskeasuon palloiluhallissa.

Eero ja Lilli Lauri saavuttivat hienosti hopeaa alle 19-vuotiaiden sekanelinpelissä. Eerolle tuli hopeaa myös nelinpelistä ja Lilli sijoittui vielä hiensto 3/4 sijalle tyttöjen nelinpelistä.

Yli 50 v. sarjassa PuiU:n Pekka Sarasjärvi saavutti kultaa nelinpelissä.

Lisätietoja sulkapalloliiton sivuilta:

https://www.sulkapallo.fi/2018/03/06/tassa-ovat-juniorien-ja-seniorien-suomenmestarit-2018/

 

 

 

 

 

 

Kuvassa vasemmalta Helena, Nella, Hanna (PuiU) ja Lilli (PuiU). Kuva: Antti Santalahti.
PuiU:n tytö Jemina, Lilli ja Hanna.
Kuva: Petri Salonen

PuiU:n tytöt Lilli, Hanna ja Jemina edustivat hienosti Suomea sulkapallon U15 EM-kisoissa Venäjällä

 

Sulkapallon U15 EM-kisoissa Kazanissa Venäällä (15.-17.2.2018) on Suomen joukkueessa taistellut hienosti kolme PuiU:n junioripelaajaa. PuiU:n Lilli Lauri edusti Suomea tyttöjen kaksinpelissä ja sekanelinpelissä parinaan Niilo Nyqvist (HBC). Tyttöjen nelinpelissä Suomea edusti kaksi PuiU:n tyttöä: Jemina Salonen (PuiU) parinaan Nella Nyqvist (HBC) ja Hanna Häkkinen (PuiU) parinaan Helena Santalahti (Tapion Sulka).

Tulokset:

https://bwf.tournamentsoftware.com/sport/matches.aspx?id=0C644792-CF27-44B4-9524-7A738F5931F9&c=FIN

Joukkueen nuorin kannustaja.
U15 joukkue.
Palkintopallilla.

PuiU:n juniorit taitokisoissa

Seuran juniorit osallistuivat loppiaisena Suomen Sulkapalloliiton järjestämin junioreiden Taito- ja joukkueturnaukseen. Kisat oli järjetetty ikäluokille alle 9, 11, 13 ja 15 vuotta. Sulkapalloturanuksen lisäksi kisattin taitorasteilla.

 

 

 

 

Pelit jatkuvat remontin jälkeen

 

Puistolan Sulkapallohallin laajennusrakentaminen on edennyt siihen pisteeseen, että käytössämme on viisi erinomaista kenttää, loput kolme lisäkenttää valmistuvat vuodenvaihteeseen mennessä. Mahdolliset tauolla olleet pelaajamme ja uudet tulokkaat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan!

 

Lisätietoja  sulkapallo@puistolanurheilijat.fiPuistolan Palloiluhallissa on parhaillaan käynnissä laajennusremontti, joka vaikuttaa 2017-2018 aloitukseen. Pyrimme aloittamaan kauden Puistolassa viikolla 36. Lisätietoja tulossa viikon 34-35 aikana.

Puistolan Palloiluhallin remontista lisätietoa voit katsoa Palloiluhallin omilta netti- sekä Facebook sivuilta: 
http://www.palloiluhalli.fi/puistolanpalloiluhalli/ajankohtaista
https://www.facebook.com/PuistolanPalloiluhalli/?fref=tsTulevana viikonloppuna PuiU isännöi juniorieliittikisoja Rajakylän Tenniskeskuksessa (Latukuja 2, Vantaa). Ikäluokat ovat U9 - U19 ja yhteensä kilpailijoita osallistuu lähes 180. Tervetuloa seuraamaan kisoja!

PuiU:lle mitaleita Juniorien ja Seniorien Suomenmenstaruuskisoista Ruskeasuolla

https://www.sulkapallo.fi/2018/03/06/tassa-ovat-juniorien-ja-seniorien-suomenmestarit-2018/

 

 

 

 

Uutisia

Ei uutisia