Puistojumppa 2023

Puistojumppien ilmoitustaulu

Puistojumpat tulevat taas kesällä 2023 
Kesän 2023 jumpat päivitetään kevään aikana. 


Kesällä 2023 jumpataan taas ulkona! Puistojumpat pidetään Nurkkatien leikkipuiston nurmialueella. Voit osallistua kertamaksulla (5€) tai jumppapassilla. 

Puistojumppien jumppapassit. 

5x (25€) - Osta tästä

10x (50€) - Osta tästä 
 

Huom. Jumppapassit voimassa ainoastaan kesän 2023 puistojumppiin kesä- ja elokuussa. 


Tuntikuvaukset


Circuit- training
Circuit eli kuntopiiritunnilla kehitetään lihaskestävyyttä sekä hapenottokykyä. Tunti tehdään oman kehon painolla aikaa vastaan, joten tempoa säätelemällä saat säädeltyä harjoituksen tehoa. Ohjaajalta saat aina vaihtoehtoja millä vaikeuttaa tai keventää suoritusta. Tällä tunnilla saat haastettua kaikkia vartalon lihaksiasi sekä nostettua sykettä juuri oikeille lukemille! 

Tanssillinen kesäjumppa
Tunnilla liikutaan helpoin tanssiaskelin hyvän musiikin rytmissä. Tälle tunnille voit osallistua, vaikka omat tanssitaitosi olisi millä tasolla tahansa. Pääasia, että laitetaan kesäfiilis päälle ja liikutaan yhdessä. 

Kehon liikkuvuustreeni
Kehitä omaa liikkuvuuttasi koko kehon liikkuvuustreenissä. Tällä tunnilla lisäät liikkuvuutta kehoosi niin dynaamisesti kuin staattisestikin. Tunnin jälkeen olosi on vetreämpi ja olet valmis jatkamaan viikkoa. 

Reisi-vatsa-pakara
Lihaskuntopainotteinen tunti, jossa n 10-15min lämmittelyä helpoilla askelsarjoilla, 30-40min lihaskuntoa ja 5-10min loppuvenyttelyt. Tunti keskittyy erityisesti alavartalon ja keskivartalon lihasten vahvistamiseen. Tunnilla harjoitteet tehdään pääsääntöisesti oman kehon painoilla, mutta apuvälineitä saatetaan käyttää. Tällä tunnilla saat kiinteytettyä reidet ja pakarat sekä vahvemmat keskivartalon lihakset.