Puistojumppa 2019

Puistojumppien ilmoitustaulu

Puistojumpat jatkuvat elokuussa / 02.06.2019
Puistojumpat ovat toukokuun osalta ohi. Kiitos kaikille osallistuneille! Tiedotamme loppukesän/elokuun puistojumpista myöhemmin.

Tiistain puistojumppa siirretään poikkeuksellisesti keskiviikolle / 07.05.2019
Tiistain puistojumppa siirretään keskiviikolle, muutoin aikataulu on sama:

Keskiviikko 08.05.2019
Circuit
Aika: 19.00-20.00
Ohjaaja: Outi

Puistojumppaa toukokuussa 2019
(Kahvakuula, Circuit, RVP)


Aikavälillä: 06. -29.05.2019
Paikka: Nurkkatien leikkipuiston nurmialue
Maksu: 4€/h kertamaksu


Ohjelma:
Kahvakuula
Maanantai klo 18.00-18.55
Ohjaaja: Outi 

Circuit/RVP vuorotellen (alkaa Circuitilla 07.05.)
Tiistai klo 19.00-19.55 
Ohjaaja: Outi


Paikka & osoite:
Puistojumppa järjestetään Nurkkatien leikkipuiston nurmialueella. Vierestä löytyvät Puistolan VPK sekä Puistolanraitin ala-aste, Nurkkatien toimipiste. Osoite: Puistolanraitti 5 

Mitä tarvitset:
Juomapullo, lenkkarit ja alusta ovat tärkeä olla mukana puistojumpassa. Alustana voit käyttää jumppamattoa, pyyhettä tai vaikkapa takkia.

Muuta huomioitavaa:
^ Käteinen, liikuntasetelit tai jumppassi, maksetaan ohjaajalle tunnin alussa.
^ Ei etukäteisilmoittautumista.
^ Säävaraus (pieni tihkusade ei haittaa! Peruutuksista ilmoitamme tällä sivulla).

Jumppapassi:
5x puistojumppapassi (15€)
10x puistojumppapassi (30€)

Puistojumppapassi toimitetaan sinulle ensimmäisellä puistojumppatunnillasi. Saat jumppapassin ohjaajalta.

Tullessasi kahvakuulatunnille
Kahvakuulatunnilla käytettävät kuulat löytyvät Nurkan toimipisteen pihalla olevasta ulkovälinevarastosta. Kahvakuulat noudetaan 17.50, ennen tunnin alkua. 


Tuntikuvaukset

Kahvakuula
Kahvakuulatunti on toiminnallinen tunti jonka aikana tavoite on treenata koko kroppaa! Monipuolisten liikkeiden tarkoitus on rasittaa mahdollisimman montaa lihasta ja samalla nostaa sykettä hengityselimistön kehittämiseksi. Valitsemalla eripainoisia kahvakuulia ja muuttamalla suoritustempoa saat tehtyä tunnista juuri sinulle sopivan! Halusit sitten perus lihaskuntotreenin tai superrääkin, tällä tunnilla se onnistuu! Kahvakuulatunnilla voit kehittää voimaa, nopeutta, kestävyyttä ja tasapainoakin. 


Circuit
Circuit eli kuntopiiritunnilla kehitetään lihaskestävyyttä sekä hapenottokykyä. Harjoituksen aikana kierretään suorituspisteeltä toiselle ja pääset itse vaikuttamaan siihen, miten rankasti haluat harjoitella. Painoja sekä suoritustempoa vaihtelemalla pystyt muokkaamaan tunnista juuri itsellesi sopivan. Ohjaajalta saat aina vaihtoehtoja millä vaikeuttaa tai keventää suoritusta. 

Tällä tunnilla saat haastettua kaikkia vartalon lihaksiasi sekä nostettua sykettä juuri oikeille lukemille! 


RVP
Lihaskuntopainotteinen tunti, jossa 10-15min kevyttä aktiivista lämmittelyä, 30-40 min lihaskuntoa ja 5-10min loppuvenyttelyt. Tunti keskittyy erityisesti alavartalon ja keskivartalon lihasten vahvistamiseen. Tunnilla harjoitteet tehdään pääsääntöisesti oman kehon painolla ja apuvälineenä käytetään kuminauhaa. Tällä tunnilla saat kiinteytettyä reidet ja pakarat, sekä vahvemmat vatsalihakset!