Kuntoliikuntajaoston säännöt

Liikuntaryhmiin ilmoittautuminen
Liikuntaryhmiin ilmoittaudutaan Puistolan Urheilijoiden nettisivujen kautta. Ilmoittautumisessa käytetään MyClub-järjestelmää, joka toimii samalla seuran jäsenrekisterinä. Ilmoittautuminen on sitova.
Tarkistathan ryhmäsi ajankohdan ja toimipaikkatiedot nettisivuiltamme josta löytyy aina ajantasaisin tieto.

Ilmoittautumisen peruminen
Ilmoittautumisen voi perua kuluitta 14vrk kuluessa ilmoittautumisesta. Tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova.

Laskutus
Puistolan Urheilijat ry on ulkoistanut maksun valvonnan Visma Financial Solutionille.

MyClubissa tehdyt laskut ohjautuvat automaattisesti Visman maksuvalvontajärjestelmään. Visma siis hoitaa maksuvalvonnan, mahdolliset maksumuistutukset ja tarvittaessa perintätoimet seuran puolesta.
Laskut luodaan ja lähetetään edelleen seuran toimesta.

Laskun maksuehto on 14vrk. ilmoittautumisesta. Mikäli haluat lisää maksuaikaa laskuille, ole yhteydessä kuntoliikunta@puistolanurheilijat.fi, ennen laskun erääntymistä.

Kun lasku on erääntynyt, tulee maksusuunnitelmasta sopia Visman kanssa. Maksukehotuksen saatuasi sinun tulee hoitaa laskutukseen liittyvät asiat suoraan Visman kanssa (yhteystiedot laskulla).

Osallistumismaksun maksaminen
Emme ota käteismaksuja vastaan, joten maksu tulee hoitaa laskussa ilmoitettavalle tilille. Osallistumismaksun voi myös maksaa työnantajan tukemana (Smartum, ePassi, Edenred, EazyBreak ja Tyky).

Liikuntaseteleillä maksaminen
Seteleillä joko kokonaan tai osittain maksavien asiakkaiden tulee lähettää setelit viikon sisällä laskun vastaanottamisesta alla mainittuun osoitteeseen. Seteleissä tulee olla jokaisessa osallistujan nimi ja ne on erotettava toisistaan. Setelit postitetaan osoitteeseen Kuntoliikunta / Puistolan Urheilijat, Puistolantori 1, 00760 Helsinki. HUOM! Mukaan liitetään laskulomake! Mikäli maksat saldolla (esim. edenred, smartum) lähetäthän maksusta tositteen (kuntoliikunta@puistolanurheilijat.fi). 

Yksittäisen tunnin peruuntuminen
Yksittäiset tunnit saattavat peruuntua ohjaajan sairastumisen vuoksi tai mahdollisesti koulujen tarvitessa salia omaan käyttöönsä.

Tieto tunnin peruuntumisesta laitetaan heti sen saavuttua sivulle www.puistolanurheilijat.fi/kuntoliikunta ja siellä kyseisen ryhmän omalle sivulle sekä peruuntuneen ryhmän asiakkaille sähköpostitse. Jos tunnin alkuun on alle vuorokausi, tiedotamme tekstiviestitse. Mikäli sähköposti‐ tai tekstiviestitiedottamiseen ei ole riittävästi aikaa, tunnin peruuntumisesta ilmoitetaan toimipisteen oveen kiinnitetyllä tiedotteella. Pyrimme järjestämään korvaavan tunnin, mutta jos sitä ei pystytä järjestämään emme korvaa tuntia rahallisesti.

Ohjaajan sairastuminen
Ohjaajien äkillisissä sairastapauksissa Pyrimme aina löytämään sijaisen. Mikäli se ei onnistu ja mikäli sähköposti‐ tai tekstiviestitiedottamiseen ei ole riittävästi aikaa, tunnin peruuntumisesta ilmoitetaan toimipisteen oveen kiinnitetyllä tiedotteella. Poisjääneen kerran tilalle pyritään järjestämään korvaava kerta.  Jos se ei ole mahdollista, emme korvaa tuntia rahallisesti. 

Osallistumisoikeuden tarkistaminen
Tunneilla pidetään nimilistoja. Merkkaathan aina tunnin alussa läsnäolosi listaan. Ohjaajalla on oikeus poistaa tunnilta kaikki asiattomat henkilöt. 

Yleistä
Seura ei ole vastuussa pukuhuoneisiin jätetyistä tavaroista. Kaikki arvokas tavara kehotetaan ottamaan mukaan jumppasaliin.
Puistolan Urheilijat ry on vakuuttanut vain lasten liikunnan osallistujat. Aikuisten mahdolliset tapaturmat hoidetaan heidän omasta vakuutuksestaan.