Kuntoliikuntajaoston säännöt

Liikuntaryhmiin ilmoittautuminen
Liikuntaryhmiin ilmoittaudutaan Internetistä sivulta: https://www.puistolanurheilijat.fi/kuntoliikunta/ Ilmoittautuminen on sitova.

Ilmoittautumisen peruminen
Ilmoittautumisen voi perua kuluitta viikon kuluessa ilmoittautumisesta. Tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova. Kesken kauden tehdyistä peruutuksista veloitamme jo menneet tunnit, sekä 10€ toimistokulun.

Laskutus
Lasku lähetetään jokaiselle asiakkaalle sähköpostitse MyClub-järjestelmän kautta. Erityistä tarkkuutta laskujen maksamisessa, jotta tilinumero ja viite ovat oikein! Mahdollisesta maksumuistutuksen lähettämisestä perimme 5€. Jos tarvitset maksuaikaa ole yhteydessä toimistoon. Maksamattomat laskut siirretään tarvittaessa perintään.

Osallistumismaksun maksaminen
Emme ota käteismaksuja vastaan, joten maksu tulee hoitaa laskussa ilmoitettavalle tilille. Osallistumismaksun voi myös maksaa työnantajan tukemana (smartum, sporttipassi jne.) ja lisää tietoa tästä maksutavasta täältä.

Liikuntaseteleillä maksaminen
Seteleillä joko kokonaan tai osittain maksavien asiakkaiden tulee lähettää setelit viikon sisällä laskun vastaanottamisesta alla mainittuun osoitteeseen. Seteleissä tulee olla jokaisessa osallistujan nimi ja ne on erotettava toisistaan. Setelit postitetaan osoitteeseen Kuntoliikunta / Puistolan Urheilijat, Puistolantori 1, 00760 Helsinki. HUOM! Mukaan liitetään laskulomake! Mikäli maksat saldolla (esim. edenred, smartum) lähetäthän maksusta tositteen (kuntoliikunta@puistolanurheilijat.fi). 

Yksittäisen tunnin peruuntuminen
Yksittäiset tunnit saattavat peruuntua ohjaajan sairastumisen vuoksi tai mahdollisesti koulujen tarvitessa salia omaan käyttöönsä.

Tieto tunnin peruuntumisesta laitetaan heti sen saavuttua sivulle www.puistolanurheilijat.fi/kuntoliikunta ja siellä kyseisen ryhmän omalle sivulle sekä peruuntuneen ryhmän asiakkaille sähköpostitse. Jos tunnin alkuun on alle vuorokausi, tiedotamme tekstiviestitse. Mikäli sähköposti‐ tai tekstiviestitiedottamiseen ei ole riittävästi aikaa, tunnin peruuntumisesta ilmoitetaan toimipisteen oveen kiinnitetyllä tiedotteella. Pyrimme järjestämään korvaavan tunnin, mutta jos sitä ei pystytä järjestämään emme korvaa tuntia rahallisesti.

Osallistumisoikeuden tarkistaminen
Asiakkaan ei enää tarvitse kuitata läsnäoloaan nimilistaan. Ohjaajalla kuitenkin on kyseisen tunnin nimilista ja oikeus tarkistaa, että jokaisen jumpparin nimi listalta löytyy. Jos olet korvaamassa poissaoloasi toiselta tunnilta, ohjaaja löytää nimesi kyseisen tunnin nimilistasta. Ohjaajalla on oikeus poistaa tunnilta kaikki asiattomat henkilöt. 

Yleistä
Seura ei ole vastuussa pukuhuoneisiin jätetyistä tavaroista. Kaikki arvokas tavara kehotetaan ottamaan mukaan jumppasaliin.
Puistolan Urheilijat ry ei ole vakuuttanut asiakkaitaan ja tunnilla asiakkaalle tapahtuneen mahdollisen tapaturman korvaa hänen henkilökohtainen vapaa‐ajan vakuutuksensa.