Summer Games 7.-24.6.2021

Summer Games-liikuntaleiri tarjoaa monipuolista liikuntaa, sporttisia pelejä, leikkejä ja kilpailua, yhdessä oloa, onnistumisen elämyksiä sekä uusia ja vanhoja kavereita!

Vuodesta 2003 järjestetty leiri on tarkoitettu 1. -6. luokkalaisille lapsille. Koulujen loputtua ja vanhempien ollessa töissä, haluamme tarjota lapsille liikunnallisia aktiviteetteja yhdessä kavereiden kanssa ja näin vähentää yksinäisiä päiviä kesäloman aikana. Leiri järjestetään arkipäivisin kesäkuun kolmella ensimmäisellä viikolla. Ohjattua toimintaa leireillä on klo 9-15 välisenä aikana, mutta ohjaajat ovat paikalla klo 8.30-15.30 tai kun kaikki lapset ovat lähteneet. Voit valita itse kuinka monelle leiriviikolle haluat osallistua. Tule mukaan pitämään hauskaa uusien ja vanhojen kavereiden kanssa! 

Kesällä 2021 leiri järjestetään 7.-24.6.2021

Paikka
HUOM! Puistolan peruskoulun liikuntahallin remontista johtuen kesäleiri järjestetään pääosin ulkona sekä Tuulen tuvan tiloissa (Ylermintie 2) 
Käytettävissämme ovat Puistolan Liikuntapuiston alue. Aloitamme leiripäivän aina Tuulen tuvan edustalta klo 9:00 ja lopetamme ohjelman samassa paikassa. Uimaretki päivänä pyöräilemme Malmin uimahallille. Uintipäivä riippuu sääennusteista ja se ilmoitetaan leirin aikana.

Hinnasto 2021:

Osallistuessasi yhdelle leiriviikolle:
Viikko 1 (7.-11.6.) =142€ (28,4€/pv)  TÄYNNÄ
Viikko 2 (14.-18.6.) =142€ (28,4€/pv) 
Viikko 3 (21.-24.6.) =113,5€ (28,4€/pv)

Osallistuessasi kahdelle leiriviikolle:
Viikot 1 ja 2 =250€ (25€/pv) TÄYNNÄ
Viikot 1 ja 3 =225€ (25€/pv) TÄYNNÄ
Viikot 2 ja 3 =225€ (25€/pv)

Osallistuessasi kaikille leiriviikoille:
Viikot 1-3 =308 (22€/pv) TÄYNNÄ

Hintaan sisältyy: leirituote, ohjaajien palkkiot, tilavuokrat, lämmin ruoka, välipalat, vakuutus, leiripalkinnot ja käynnit uimahallissa.

Leiripäivä ja -ohjelma
Leiri järjestetään maanantaista perjantaihin klo 9-15, paitsi viimeisellä viikolla (vko 3), jolloin viimeinen leiripäivä on torstai. Ensimmäinen ohjaaja on paikalla 8.30 ja viimeinen lähtee 15.30. Jokaiselle viikolle rakennetaan oma ohjelma, joka sisältää muun muassa yleisurheilua, jalkapalloa, sulkapalloa, koripalloa, pelejä ja leikkejä sekä pyöräretken Malmin uimahalliin. Julkaisemme ohjelman ennen leirin alkua.

 ILMOITTAUTUMINEN SUMMER GAMES-LEIRILLE 2021 ON NYT AUKI! 
Leirille ilmoittautuminen vaatii MyClub-järjestelmään kirjautumisen. MyClubin avulla hoidamme viestinnän ja laskutuksen. 

Ilmoittautuminen on käynnissä! 

Ilmoittaudu yhdelle viikolle:
1 viikko - Ilmoittaudu tästä! (TÄYNNÄ)
2 viikko - Ilmoittaudu tästä!
3 viikko - Ilmoittaudu tästä!

Ilmoittaudu kahdelle viikolle:
Viikot 1 ja 2 - Ilmoittaudu tästä!  (TÄYNNÄ)
Viikot 1 ja 3 - Ilmoittaudu tästä! (TÄYNNÄ)
Viikot 2 ja 3 - Ilmoittaudu tästä! 

Ilmoittaudu kaikille viikoille:
Viikot 1, 2 ja 3 - Ilmoittaudu tästä! (TÄYNNÄ)

* Ensimmäinen leiriviikko on tällä hetkellä täynnä, ilmoittautuminen jonoon on kuitenkin mahdollista!Jos ilmoittautumisessa ilmenee ongelmia, otathan yhteyttä kuntoliikuntaan: (kuntoliikunta@puistolanurheilijat.fi) 


 

Huomioitavaa

Mitä mukaan?
Lapsi tarvitsee päivittäin ulko- ja sisäliikuntavarusteet, sekä uintivarusteet uintireissupäivänä. Mukaan on hyvä ottaa myös päähine ja juomapullo. Leirivarusteita säilytetään Liikuntapuiston pukuhuoneissa. Puhelimen saa leirille mukaan ottaa, mutta se pidetään repussa/pukuhuoneessa. Lounaalla ja välipalalla saa puhelinta katsoa.

Ruokailu
Ruokailu tapahtuu Puistolan peruskoulun ruokalassa. Lounaalla tarjolla on lämmin ateria sekä iltapäivällä välipala (leipä, hedelmä + jogurtti tai vastaava). Voit myös ottaa oman välipalan mukaasi ja tarvittaessa eväät saa jääkaappiin päivän ajaksi. Muistathan ilmoittaa mahdolliset allergiat ja erikoisruokavaliot ilmoittautuessasi lisätietoa-kenttään!

Liikunta-alueet
Käytettävissämme ovat Puistolan Liikuntapuiston alue. Aloitamme leiripäivän aina Tuulen tuvan edustalta ja lopetamme ohjelman samassa paikassa. Uimaretki päivänä pyöräilemme Malmin uimahallille. Uintipäivä riippuu sääennusteista ja se ilmoitetaan leirin aikana.

Ryhmät
Yhdessä ryhmässä on n. 25 lasta ja 3-4 ohjaajaa. Lapset jaetaan ryhmiin iän sekä mahdollisten toiveiden mukaan. 

Peruutusehdot ja poissaolot
Maksuton peruuttaminen on mahdollista 30.04.2021 asti. Myöhemmin tehdyt peruutukset vain lääkärintodistusta vastaan. Maksun palautuksesta veloitamme 10€ käsittelymaksun.

Sairastuminen leirin aikana
Lapsen sairastuessa ota yhteys leirivastaavaan Emilia Heikkiseen (puh.0404177646). Leirimaksu hyvitetään lääkärintodistusta vastaan, palautuksesta veloitamme 10€ käsittelymaksun sekä jo mahdolliset menneet leiripäivät.

Yhteystiedot:
kuntoliikunta@puistolanurheilijat.fi
0404177646

Pidämme oikeuden muutoksiin.