Benkun Seikkailuleiri 22. -28.07.2019

Vietä unohtumaton seikkailuviikko Benkussa!

Taas on tullut aika lähteä viettämään PuiU:n järjestämää lasten seikkailuleiriä Bengtsårin saarelle Hangon saaristoon. Viikon kestävä yöleiri on tarkoitettu 9-13-vuotiaille tytöille ja pojille. Leirillä ohjelmassa on muun muassa uintia, saunomista, maastoleikkejä, melontaa, pelejä, kisailuja, partiotaitoja, luonnossa liikkumista ja kaikkea mukavaa! 

Tule mukaamme kanoottiretkelle illan hämärtyessä, kokemaan yllätyksellisiä hetkiä iltanuotiolla tikkupullan tuoksussa sekä veneilemään aurinkoisessa saaristossa!

Tule kanssamme valloittamaan leirisaari! Kesällä 2019 leiri järjestetään 22. -28.07.2019.

Leirimaksu
150 eur (PuiU:n jäsen) ja 160 eur (ei jäsen) sisältää matkat, ruokailut, telttamajoituksen, vakuutuksen, runsaan ohjelman sekä leirituotteen.

Lähempänä leiriajankohtaa saat sähköpostitse leirikirjeen joka sisältää kaikki tarvittavat tiedot leiristä ja mukaan otettavista leirivarusteista.

Peruutus
Maksuton peruuttaminen on mahdollista 15.06.2019 asti. Myöhemmin tehdyt peruutukset vain lääkärintodistusta vastaan. Maksun palautuksesta veloitamme 10€ käsittelymaksun.

 

PuiU:n Benkun seikkailuleiri nyt Facebookissa! Käy tykkäämässä ja seuraamassa

- - - 

ILMOITTAUTUMINEN BENKUN SEIKKAILULEIRILLE

Leirille ilmoittautuminen vaatii MyClub-järjestelmään kirjautumisen. MyClubin avulla hoidamme viestinnän ja laskutuksen. 

Ilmoittaudu tästä

PuiU:n jäsen (150€) - Ilmoittaudu tästä

Jos ilmoittautumisessa ilmenee ongelmia, otathan yhteyttä kuntoliikuntaan: (kuntoliikunta(at)puistolanurheilijat.fi)