Joogatunnit

LEMPEÄ JOOGA
Tämä lempeä jooga tunti perustuu Vinyasa Flow-joogaan, mutta hitaammalla rytmillä. Tällä tunnilla opit joogan perusasanat ja saat ohjausta jooga-asentojen turvallisessa linjauksessa. Tunnilla liikutaan lempeän dynaamisesti antaen liikkeen rytmittyä hengityksen tahtiin kehoa kuunnellen. Erinomainen sinulle jos pidät rauhallisesti avaavasta kuitenkin dynaamisesta harjoituksesta tai ollessasi vasta joogapolkusi alussa. Ota mukaasi matto ja vesipullo, sekä talviaikaan loppurentoutukseen viltti ja villasukat.

Lempeä jooga
Aika: Keskiviikko klo 19.30 - 20.25 (04.09-11.12)
Paikka: Puistolanraitin ala-aste, Puistolanraitin toimipiste (Puistolanraitti 18)
Ohjaaja: Mallu
Hinta: 94€

ILMOITTUDU TÄSTÄ

HUOM!
16.10 Ei tuntia - syysloma

FLOW JOOGA
Tunti on soveltuu erityisen hyvin jo hieman joogaa harjoittaneelle. Yksi kausi Puiun joogatunneilla riittää mainiosti. Flow joogatunnilla edetään hengityksen tahdissa asanasta (asennosta) toiseen jolloin joogan perusasanat tulevat tutuiksi. Tunti kehittää voimaa, kestävyyttä ja liikkuvuutta. Tunnilla on usein musiikkia ja mahdollisesti jokin teema jonka ympärille tunti rakentuu. Tunnilla saattaa olla elementtejä pilateksesta ja tanssista. Leikkisyyden, ilon ja läsnäolon kautta pyritään kurkistamaan myös oman mukavuusalueen ulkopuolelle. Turvallisesti, omaa kehoa kuunnellen ja kunnioittaen. Tunnin jälkeen olo on vapautunut, onnellinen ja inspiroitunut. Tunti soveltuu erityisen hyvin kun perusteet ovat hallussa tai olet joskus aiemmin kokeillut joogaa nautit varmasti flow jooga tunneista.

Jo aiemmin jooganneena voit myös valita kauteesi molemmat tunnit ja osallistua kummallekin tunnille halutessasi.

Flow jooga 
Aika: 
Keskiviikko klo 18.30 - 19.25 (04.09-11.12)
Paikka: Puistolanraitin ala-aste, Puistolanraitin toimipiste (Puistolanraitti 18)
Ohjaaja: Mallu
Hinta: 94€

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

HUOM!
16.10 Ei tuntia - syysloma

DYNAAMINEN JOOGA
Tämä tunti sopii erittäin hyvin aloittelijoille. Dynaaminen astangatyyppinen joogatunti sisältää helppoja harjoitteita. Tahti on rauhallinen, joten tunnilla on helppo pysyä mukana. Tule siis haastamaan itsesi uudella tavalla ja nauttimaan joogan lukuisista terveyshyödyistä. 

Dynaaminen jooga
Aika: Maanantai klo 19.00 - 19.55 (02.09-09.12.2019)
Paikka: Tuulen tupa (Ylermintie 2)
Ohjaaja: Pauliina
Hinta: 94€
 

Ei tuntia:
14.10 - syysloma

YIN JOOGA
Yinjoogassa huollamme kehon sidekudoksia auttaen kehoa palautumaan rasituksesta ja rohkaisten mieltä rentoutumaan. Pitkäkestoisissa (3-10 min) ja turvallisesti tuetuissa asanoissa harjoitellaan kehon ja mielen tuntemuksien lempeää hyväksymistä ja hermostoa rauhoittavaa hengitystä. Kaikki asanat ovat muokattavissa kehon erilaiset haasteet huomioon ottaviksi.  Koska Tuulen tuvan sali on viileä, pukeuduthan riittävän lämpimästi. Yinharjoituksessa lepäämme emmekä tuota lainkaan lihaslämpöä, joten lämmin suositus villapaidalle, villasukille ja riittävän lämpimille verryttelyhousuille. Harjoitus ei edellytä aiempaa kokemusta joogasta. Kuitenkaan ei suositella noin puoleen vuoteen synnytyksen jälkeen.

Yin jooga
Aika: 
Maanantai klo 20.00 - 20.55 (02.09-.09.12.2019)
Paikka: Tuulen tupa (Ylermintie 2)
Ohjaaja: Pauliina
Hinta: 94€

Ei tuntia:
14.10 - Syysloma