Pojat -12 (F-juniorit)

 

Tervetuloa mukaan PuiUn -12 syntyneiden jengiin!

 

"Ylärima alas PuiU on paras!"

PuiUn -12 joukkue perustettiin toukokuussa 2018. Uudet pelaajat ovat tervetulleita kokeilemaan ja liittymään mukaan iloiseen joukkueeseemme milloin tahansa kauden aikana. Aloittavan tasolla ei ole väliä, sillä tarkoitus on tarjota onnistumisen tunteita kaikille pelaajille. Meidän joukkueessa on mahtava yhteishenki ja mukana viihtyy varmasti lapset ja aikuiset. 

Kausi 2021

Kesällä 2021 harjoittelemme jalkapalloa maanantaisin klo 17-18 ja keskiviikkoisin klo 18-19 Koudan urheilupuiston tekonurmelle (Puistolan peruskoulun vieressä, Koudanpolku, Helsinki). Talvipakkasilla harjoittelemme Tattarisuon kuplahallissa, joka sijaitsee osoitteessa Tattarisuontie 32, Helsinki. Jalkapalloharjoittelun lisäksi talvikaudella on tarjolla myös ohjattuja SuperPark- treenejä.

Kun liitytte joukkueeseen saatte:     

  • Osaavan vastuuvalmentajan ja innostavat apuvalmentajat
  • Kahdet harjoitukset viikossa     
  • Pelilisenssin ja vakuutuksen
  • Turnauksia ja tietysti HesaCup!
  • Peli-iltoja keväisin ja syksyisin

 

Ilmoittautuminen ja lisätiedot

Tarkempaa tietoa joukkueesta ja sen toiminnasta saat joukkueenjohtajalta

Jenna Jylhältä, jenna.jylha@gmail.com / 0509172686

tai

Janne Sorjoselta, janne.sorjonen@kokkikartano.fi / 0447966664 

 

Laskutusta koskevissa asoissa voit olla yhteydessä

Vili Hänniseen, vili.hanninen@gmail.com / 0503411183

 

PuiU

Puistolan Urheilijat ry on urheilu/jalkapalloseura, jonka tavoitteena on tarjota harrastusmahdollisuus kaikille halukkaille lapsille ja nuorille lajin parissa. Toimintaa pyritään tarjoamaan lähellä kotia, kohtuullisin kustannuksin ja turvallisessa ympäristössä, pelaajan henkilökohtaisen innostuksen mukaan. Valmennuksen laadusta emme tingi.