Jalkapallokoulu 2013-2015 syntyneille 1.8.-24.10.2019

 

(HUOM. 2013 vuotiaille vaihtoehtona myös joukkuetoimintaa, sekä 2-3 vuotiaille perhefutis vanhemman kanssa. Kysy valmentajalta lisää paikan päällä tai 044-3897921. Perhefutis toiminnan kuvaus tästä linkistä )

 

PuiU JALKAPALLOKOULU 2013-2015 syntyneille

Tule mukaan harjoittelemaan monipuolisesti jalkapallon perusteita ja pitämään hauskaa kivojen kavereiden kanssa! Tytöille toimintaa myös omassa ryhmässä jos harjoituksissa on tarpeeksi paikalla.

Samalla oppii myös kekitttymistä ja ryhmässä toimimista - kouluvalmiuksia siis.

Paikka: 1.8. - 24.10 torstaisin Puistolan peruskoulun (Koudantie 2) tekonurmella, klo 18-19.00, mukaan voi liittyä myös kesken kauden jos ryhmässä on tilaa.

Varusteet:
Varusteiksi tekonurmelle soveltuvat kengät, juomapullo ja vaatetus.

Hinta:
80 euroa/lapsi, 10 harjoituskertaa. Sisältää ohjatut harjoitukset oman ikäisten ryhmässä oman valmentajan kanssa, tilavuokran sekä vakuutuksen.

Harjoituksissa kehitetään erityisesti lasten motorisia perustaitoja esim. juoksemista, hyppäämistä, tasapaino- ja kehon hahmotuskykyä sekä välineenhallintataitoja, potkaisemista, heittämistä ja kiinniottamista. 

Jalkapallotekniikassa painotetaan kuljettamista, syöttämistä ja laukaisemista, ja pelataan paljon!

Vanhempien apu harjoituksissa on tervetullutta. Harjoituksissa lapset jaetaan pienryhmiin, joten vanhemmat voivat tulla mukaan esimerkiksi valvomaan pienpelejä. Verkkarit päälle ja mukaan iloiseen toimintaan.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ LINKISTÄ:

Sisarukset:
Kun perheestä on jalkapallokoulussa mukana kaksi lasta, olette oikeutettuja sisaralennukseen. Ilmoitattehan sisarukset erikseen. Kun maksatte laskuja, maksakaa toisesta lapsesta täysi hinta ja muuttakaa toisen laskun loppusummaksi 60€