Jalkapallokoulu 2013-2015 syntyneille 2.5-4.7.2019

PuiU JALKAPALLOKOULU 2013-2014 syntyneille

Puistolan Peruskoulun tekonurmelle 2.5.-4.7.2019

Torstaisin Puistolan peruskoulun (Koudantie 2) tekonurmelle, klo 18-19.00

Tule mukaan harjoittelemaan monipuolisesti jalkapallon perusteita ja pitämään hauskaa kivojen kavereiden kanssa! Puistolan urheilijoiden jalkapallokoulu harjoittelee 2.5.-4.7.2019.

Harjoituksissa kehitetään erityisesti lasten motorisia perustaitoja esim. juoksemista, hyppäämistä, tasapaino- ja kehon hahmotuskykyä sekä välineenhallintataitoja, potkaisemista, heittämistä ja kiinniottamista.

Jalkapallotekniikassa painotetaan kuljettamista, syöttämistä ja laukaisemista.

Vanhempien apu harjoituksissa on korvaamatonta. Harjoituksissa lapset jaetaan pienryhmiin, joten vanhempien apua tarvitaan esimerkiksi valvomaan pienpelejä. Verkkarit siis päälle ja mukaan iloiseen toimintaan.

Varusteet:
Varusteiksi tekonurmelle soveltuvat kengät, juomapullo ja vaatetus.

Hinta:
80 euroa/lapsi, 10 harjoituskertaa. Sisältää ohjatut harjoitukset oman ikäisten ryhmässä oman valmentajan kanssa, tilavuokra sekä vakuutuksen.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ LINKISTÄ:

http://bit.ly/2Q3EpGN

Sisarukset:
Kun perheestä on jalkapallokoulussa mukana kaksi lasta, olette oikeutettuja sisaralennukseen. Ilmoitattehan sisarukset erikseen. Kun maksatte laskuja, maksakaa toisesta lapsesta täysi hinta ja muuttakaa toisen laskun loppusummaksi 60€

Mukaan kesken kauden:
Toimintaamme voi tulla mukaan myös kesken kauden, jos ryhmässä on vielä tilaa. Ennen ryhmään ilmoittautumista tulee kuitenkin olla yhteydessä toimistoomme jalkapallo@puistolanurheilijat.fi tai 044-3897921