Fanimatka Wroclawiin

Päivitetty 2.3:

Fanikatsomon lippujen deadline oli 24.2 klo 11:00. Sen jälkeen hankit ottelulippusi itse. Olet edelleen tervetullut mukaan ryhmään. Soita 044-3897921

 

Lähde Wroclawiin kannustamaan Huuhkajia. Samalla tutustumme hauskalla matkalla myös Krakovaan, Auschwitziin sekä tietysti muihin PuiUlaisiin, uusiin ja vanhoihin.

Hinta sisältää Bussimatkat, majoitukset kahden hengen huoneissa (kerro erikseen matkaa varatessa jos haluat lisämaksusta oman huoneen tai muuta erillistä), otteluliput fanikatsomoon ja illallisen Krakovassa.

Lentoliput hankit itse. Norwegian lentää edullisesti perjantaina Krakovaan ja sunnuntaina takaisin. Myös Finnairilla on suoria lentoja Krakovaan. Jos olet eri aikana Krakovassa kuin Norwegianin lento, pääset reilussa vartissa keskustasta Lentokentälle josta bussimme tai muu yhteiskuljetus henkilömäärän mukaisesti lähtee perjantaina Wroclawiin. Bussi ei nouda Krakovan keskustasta perjantaina.

Ohjelma

Pe 27.3

11:00-12:00  Norwegian Hel - Krw

(tai muu lento mikäli saatavuus ongelma koko ryhmälle, tms. EI SISÄLLY PAKETTIIN)

13:00 - 14:00 Bussi Krakova lentokenttä - Auschwitz-Birkenau keskitysleirimuseo

http://auschwitz.org/en/  

14:00-17:00 Kierros keskitysleirimuseossa

17:00 - 18:00 Auschwitz - Wroclaw hotelli bussilla

Hotelli Polonia tai muu vast. 3 tähden hotelli 

http://poloniawroclaw.pl/en/

19:30  Siirtyminen bussilla stadionille (9km keskustasta)

21:00-23:00 Peli

http://stadionwroclaw.pl/mecz-polska-finlandia-27-03-2020/ 

Keskustan kautta voittoa juhlien hotellille

 

La 28.3

Aamu vapaata tutustumista kaupunkiin

11:00-13:30 Bussilla Wroclaw - Krakova

14:00 asettuminen hotelliin, luovutaan bussista. Krakow residence tai muu vast. 3 tähteä.

http://kracowresidence.pl/

15:00 - 19:00 Kazimiertz juutalainen kaupunginosa ja vanhakaupunki tai shoppailua omin päin, mitä kukin haluaa tehdä.

https://www.rantapallo.fi/kaupunkilomat/kiinnostaako-krakova-katso-kaupungin-parhaat-nahtavyydet/  

19:00 - 22:00 yhteinen illallinen jossain paikallisessa hyvässä paikassa. Perinneruokaa ja helpompi vaihtoehto ronkelimmalle. Hilpeät loppupuheenvuorot. Paikka varmistuu.

 

Su 30.3

7:00- aamiainen

7:30 - 8:00 siirtyminen junalla lentokentälle (alle puoli tuntia keskustasta)

9:40 - 12:50 Norwegian Krakova - Helsinki (tai muu vastaava lento joka on itse hankittu, jos joku jää esim. maanantaihin niin ihan ok)

 

Wroclawin osalta ohjelma saattaa muuttua vielä, mikäli järjestyy esim. vapaaehtoisena lisänä tutustuminen paikalliseen urheiluseuraan .

 

Vinkkejä Krakovan omatoimiseen päivään suoraan paikallisen suusta:

Lapsiperheille sopii mainiosti rinkelimuseo, jossa pääsee vaikka itse leipomaan kuuluisia Krakovan bageleita. Lähellä rautatieasemaa ja 10min kävelyn päässä ydinkeskustasta.

https://www.muzeumobwarzanka.com/?lang=en

Historyland -teemapuistossa voit rakentaa hauskalla tavalla Legoista Puolan historiaa, niin ikään rautatieaseman ja keskustan lähellä.

https://historyland.pl/en/

Aikuisille ja kenelle vain riittää paljon tekemistä ihan kiertämässä Rynek Glowny -aukiota, Wavelin linnaa Da Vincin maalauksineen, tai Kazimierzin idyllistä juutalaiskaupunginosaa.

 

HUOM: Majoitus varataan ensisijaisesti 2hh ja alkumatkasta jaetaan huonekaverit. Mikäli haluat oman huoneen tai muita järjestelyjä niin sekin onnistuu kun ajoissa varatessa ilmoitat.

 

HINTA 132,- (ei sisällä lentoja) (miinus 20,- fanikatsomolippu, korjattu 2.3)

Hintaa tuetaan PuiU valmentajille 25,- eurolla.

Jos matka kiinnostaa, soita 044 3897921

 

Fanikatsomon lippujen deadline oli 24.2 klo 11:00. Sen jälkeen hankit ottelulippusi itse!

 

HUOM: Matkustamme yhdessä osan matkaa ja majoittaudumme samoissa hotelleissa. Kyseessä ei ole kuitenkaan matkanjärjestäjän seuramatka. Muistathan siis huolehtia omasta vakuutusturvastasi.

Reissu on pääosin lapsiystävällnen vaikka Auschwitzissä onkin paljon kävelemistä jos haluaa paljon nähdä. Auschwitz museota ei suositella ainakaan kaikin osin alle 14 vuotiaille. Iltaruoka Krakovassa on anniskeluravintolassa, mutta varmasti siellä muksutkin mukana menevät.