B-tytöt

 

PuiU/MPS YJ TB

Puistolan Urheilijoiden ja Malmin Palloseuran B-tyttöjen (T00-03) yhteisjoukkueessa harjoittelee tällä hetkellä 25 pelaajaa. Meillä on noin neljä harjoitusta viikossa ja lisäksi pelaamme säännöllisesti harjoitusotteluita. Kaikki joukkueemme tapahtumat löytyvät kalenteri-välilehdeltä.

 

Pelaamme kaudella 2019 Kakkosessa ja tavoittelemme nousua Ykköseen. Joukkue koostuu motivoituneista pelaajista, jotka haluavat sitoutua laadukkaaseen toimintaan ja harjoitella säännöllisesti ja tavoitteellisesti. Lisäksi pelaamme toisella peliryhmällä Kolmosessa, joten joukkueemme tarjoaa myös mahdollisuuden ylläpitää jalkapalloharrastusta laadukkaassa toimintaympäristössä. Teemme yhteistyötä seurojen muiden joukkueiden kanssa (T04 ja naisten joukkueet).

Joukkue ei ole suljettu, vaan uusia pelaajia otetaan jatkuvasti mukaan toimintaan. Emme järjestä varsinaisia avoimia harjoituksia, vaan harjoituksiin voi tulla mukaan ottamalla ensin yhteyttä joukkueenjohtajaan. Ensimmäinen kuukausi on maksuton ja sen jälkeen kuukausimaksu on 110 euroa.

 

Lisätietoja joukukeenjohtajalta: Miia Siukkola, puh. 040-5316463, miia.siukkola@gmail.com.


Tervetuloa mukaan toimintaan!

 

Puistolan Urheilijat ja Malmin Palloseura