Pääkaupunkiseudulla rajoitukset jatkuvat 31.1.2021 saakka

27.11.2020

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä linjasi uusia rajoituksia ja suosituksia alueellaan 27.11.2020. Rajoituksia jatkettiin 11.12.2020.

 

Puistolan Urheilijat ry hallituksen tiedote 27.11.2020
 


Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä linjasi uusia rajoituksia ja suosituksia alueellaan.

 

Koronakoordinaatioryhmän asettamat rajoitukset harrastustoimintaan 10.1.2021 saakka.


Kaikki organisoitu harrastustoiminta keskeytetään kaupungin hallinnoimissa sisätiloissa. Myös kaikki yli 20-vuotiaiden ulkoliikunta-alueilla tapahtuva seurojen tai muiden toimijoiden järjestämä harrastustoiminta keskeytetään kaupungin kentillä.

Uudet rajoitukset tulevat voimaan maanantaina 30.11.2020 ja ovat voimassa 10.1.2021 asti.
Tuolla ajalla kaikki kaupungin sisätiloissa ja halleissa tapahtuvat harjoitus- ja pelitapahtumat ovat tauolla. Kielto ei koske alle 20 –vuotiaiden ulkona tapahtuvaa harjoittelua. Koronakoordinaatioryhmä on päättänyt keskeyttää aikuisten harrastustoiminnan myös kaupungin hallinnoimilla ulkokentillä. Kaikki yli 20-vuotiaiden harrastusvuorot kaupungin ulkokentillä perutaan.

Alle 20-vuotiaiden harrastustoiminta jatkuu ulkona jo aiemmin myönnetyillä kaupungin vuoroilla. Kaupunki ei tällä hetkellä myönnä uusia vuoroja. Kilpailuja, otteluita tai sarjatoimintaa ei kaupungin tiloissa järjestetä, eikä suositella järjestettävän muuallakaan.

Koordinaatioryhmä suosittelee yksityisten toimijoiden kuten seurojen ja muiden liikuntatoimijoiden noudattavan samoja rajoituksia.

Ulkokentät ovat lasten ja nuorten harrastustoiminnan ulkopuolella kuntalaisten käytössä. Pukukopit ja huoltorakennukset pidetään suljettuina.

 

Puistolan Urheilijoiden osalta tämä tarkoittaa, että seuratoimintamme on tuon ajan tauolla, ainut poikkeus ovat alle 20 -vuotiaat jotka voivat jatkaa harjoittelua ulkona.

Lajijaostomme tiedottavat tarkemmin omia jäseniään omasta toiminnastaan.

 

Puistolan Urheilijoissa toivomme, että yhteisöllinen seurahenki auttaa kannattelemaan meidät kaikki tämän haastavan ajankohdan ylitse. PuiU on parhaimmillaan yhteisö, jonka jäsenet yhdessä tukevat ja omalla toiminnallaan auttavat tässä vaikeassa tilanteessa, jotta oman seuran toiminta voi jatkua normaalisti tauon jälkeen.

Kannustamme teitä kaikkia liikkumaan yksin tai yhdessä perheen tai kaverin kanssa, menemään lenkille tai tekemään omaehtoisia treenejä. Pidetään itsestämme ja läheisistämme huolta!

 

Puistolan Urheilijat ry hallitus