Valmennus

VALMENNUSTOIMINTA syksy 2017

Syyskausi 28.8.- 22.12.2017

Valmennustoiminta jakaantuu pelaajien iän perusteella Mini- ja Miditennikseen, tenniskouluun ja aikuistennikseen. Ryhmien ikärajat ja tarkemmat kuvaukset löytyvät ryhmien omilta sivuilta. Ilmoittautumislomakkeet löytyvät ryhmien sivuilta.

Minitennis
Miditennis
Tenniskoulu
Aikuistennis

Harjoituksia ei järjestetä Itsenäisyyspäivänä 6.12.17

HInnasto

Valmennustoiminan säännöt ja ehdot 2017:- LUE! 

1. Osallistuminen ja jäsenyys
 
Valmennustoimintaan osallistuminen edellyttää PuiU Tenniksen jäsenyyttä. Jäsenmaksut laskutetaan kausimaksujen yhteydessä. Osallistumisen edellytyksenä on myös vanhojen kausimaksujen suorittaminen. Jäsenmaksu vuodelle 2017 on 46€ aikuisilta ja 23€ nuorilta (alle 19v.). Syksyllä mukaan tulevilta laskutetaan puolet jäsenmaksusta. Jäsenmaksu on voimassa kuluvan kalenterivuoden.
 
2. Maksut
 
Maksut ovat kausimaksuja. Pelaaja sitoutuu maksamaan koko kaudesta riippumatta siitä, kuinka monta kertaa tunneilla on käynyt. Irtisanomisaika valmennustunneilta on neljä (4) viikkoa ilmoituksesta. Ilmoitus tehdään kirjallisesti sähköpostilla päävalmentajalle osoitteeseen tennis (a) puistolanurheilijat.fi.
 
3. Laskutus
 
Kausimaksut laskutetaan heti kauden alussa sähköpostitse. Yli 300€ laskut voi tarvittaessa maksaa osissa. Osat sovitaan päävalmentajan kanssa. Maksut maksetaan laskussa olevaan eräpäivään mennessä. 
 
4. Poissaolot ja sairastumiset
 
Seura ei korvaa pelaajien yksittäisiä poissaoloja. Poisjääneitä valmennustunteja voi korvata muissa ryhmissä, mikäli niissä on tilaa ja ryhmän taso on sopiva. Loukkaantumisissa ja sairastapauksissa menetetyt tunnit korvataan lääkärintodistusta vastaan. Omavastuu näissä tapauksissa on kaksi (2) viikkoa. Omavastuu lasketaan alkamaan siitä päivästä, kun päävalmentaja on saanut asiasta ilmoituksen sähköpostilla (ei lääkärintodistuksessa olevasta päiväyksestä). Mikäli pelaaja haluaa pitää paikkansa ryhmässä, on hän velvollinen hankkimaan siihen sijaisen. Muuten paikka annetaan toiselle pelaajalle.
 
5. Perutut tunnit
 
Seura korvaa perumansa valmennustunnit pitämällä kauden aikana korvaavia tunteja. Mikäli tunteja ei pidetä, korvataan ne laskutuksessa.