Jooga -tunnit

SLOW FLOW JOOGA
Slow Flow tunti perustuu Vinyasa Flow-joogaan, mutta hitaammalla rytmillä. Tällä tunnilla opit joogan perusasanat ja saat ohjausta jooga-asentojen turvallisessa linjauksessa. Tunnilla liikutaan lempeän dynaamisesti antaen liikkeen rytmittyä hengityksen tahtiin kehoa kuunnellen. Erinomainen sinulle jos pidät rauhallisesti avaavasta kuitenkin dynaamisesta harjoituksesta tai ollessasi vasta joogapolkusi alussa. Ota mukaasi matto ja vesipullo, sekä talviaikaan loppurentoutukseen viltti ja villasukat.

FLOW JOOGA
Tunti on soveltuu erityisen hyvin jo hieman joogaa harjoittaneelle. Yksi kausi Puiun joogatunneilla riittää mainiosti. Flow joogatunnilla edetään hengityksen tahdissa asanasta (asennosta) toiseen jolloin joogan perusasanat tulevat tutuiksi. Tunti kehittää voimaa, kestävyyttä ja liikkuvuutta. Tunnilla on usein musiikkia ja mahdollisesti jokin teema jonka ympärille tunti rakentuu. Tunnilla saattaa olla elementtejä pilateksesta ja tanssista. Leikkisyyden, ilon ja läsnäolon kautta pyritään kurkistamaan myös oman mukavuusalueen ulkopuolelle. Turvallisesti, omaa kehoa kuunnellen ja kunnioittaen. Tunnin jälkeen olo on vapautunut, onnellinen ja inspiroitunut. Tunti soveltuu erityisen hyvin kun perusteet ovat hallussa tai olet joskus aiemmin kokeillut joogaa nautit varmasti flow jooga tunneista.
Jo aiemmin jooganneena voit myös valita kauteesi molemmat tunnit ja osallistua kummallekin tunnille halutessasi.

Aika: 
Flow Jooga Keskiviikkoisin  klo 19.00 - 19.55 
(6.9-13.12.2017)
Slow Flow Jooga Keskiviikkoisin klo 20.00 - 20.55 (6.9-13.12.2017), Kertamaksu: 10€ / 
jumppapassi käy tällä tunnilla
Paikka: Puistolanraitin ala-aste/ Puistolanraitin toimipiste, Puistolan raitti 18
Kausimaksu/ryhmä: 94€
Joogaopettaja: Mallu (Marju Laine)

Huomio! Ei tuntia:
13.9 tunti peruttu ohjaajan sairastumisen johdosta
21.9 tunti peruttu ohjaajan sairastumisen johdosta

6.12 itsenäisyyspäivä
18.10 syysloma

YIN JOOGA
Yinjooga-harjoitus on meditatiivinen, samalla harjoitellaan hyväksyvää läsnäoloa. Asennoissa eli asanoissa ollaan pitkäkestoisesti (3-5 min.) tiedostaen luonnollinen hengitys ja kehon sekä mielen tuntemukset havaiten. Ohjaajan avulla asento saadaan henkilön kehonrakenteen ja tarpeiden mukaan sopivaksi. Kehon rentoudella ja painovoiman avulla haetaan kohdealueeseen tuntuma (ei kuitenkaan äärivenytys, vaan asento, jossa voi edelleen rentoutuen olla pidempään). Harjoitus kohdistuu sidekudokseen. Kun sidekudosta stimuloidaan, saadaan se vahvistumaan ja suojaamaan kehoa sekä palautumaan rasituksesta. Harjoitus ei edellytä aiempaa kokemusta joogasta. Kuitenkaan ei suositella noin puoleen vuoteen synnytyksen jälkeen. Yinjooga kasvattaa suosiotaan myös miesten keskuudessa. 

JOOGAMIX
Joogamix on voimallinen tunti joka muodostuu eri joogatyylien yhdistelystä (hatha, astanga, flow, yin). Lämmittelyn jälkeen seuraa dynaamisempi vahvistava osa, josta rauhoitumme loppuliikkeisiin ja loppurentoutukseen. Erityisesti kauden alussa kiinnitämme huomion kehon linjauksiin ja hengitykseen, jotta harjoitus on kaikille turvallinen. Ota mukaasi matto ja juomapullo.

Aika:
Joogamix maanantaisin klo. 19-19.55
(4.9-11.12.2017)
Yin Jooga maanantaisin klo. 20-20.55 
(4.9-11.12.2017)
Paikka: Tuulen tupa, Ylermintie 2
Kausimaksu: 94€
Kertamaksu: 
10€ / 
jumppapassi käy joogamix tunnilla
Joogaopettaja: Jaana Hoti

Huomio! Ei tuntia:
4.12 tila varattu
16.10 syysloma

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Jumppamaksut
Jumppa 84€
Pilates, Jooga, Zumba: 94€
Alennukset: Jos osallistuu samalla kaudella kahteen lajiin, saa 24 € alennuksen ja kolmeen tai useampaan lajiin osallistumisesta 50 € alennuksen yhteissummasta.