Kunto- ja terveysliikuntajaoston säännöt

Liikuntaryhmiin ilmoittautuminen
Liikuntaryhmiin ilmoittaudutaan Internetistä sivulta http://www.puistolanurheilijat.fi/kuntoliikunta Ilmoittautuminen on sitova.

Ilmoittautumisen peruminen
Ilmoittautumisen voi perua kuluitta viikon kuluessa ilmoittautumisesta. Tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova. Mikäli asiakas on sairauden vuoksi estynyt osallistumaan tunneille vähintään kolmen perättäisen viikon ajan ja lähettää siitä lääkärintodistuksen. 

Laskutus
Lasku lähetetään jokaiselle asiakkaalle sähköpostitse. Mahdollisesta maksumuistutuksen lähettämisestä peritään 5€. Jos tarvitset maksuaikaa ole yhteydessä toimistoon, muuten maksusta perimme viivästysmaksun.

Osallistumismaksun maksaminen
Emme ota käteismaksuja vastaan, joten maksu tulee hoitaa laskussa ilmoitettavalle tilille. Osallistumismaksun voi myös maksaa Smartumin liikunta‐ tai kulttuuriseteleillä sekä nyt myös SporttiPassilla.
Mikäli tunti joudutaan perumaan meistä johtumattomista syistä, veloitamme maksun palautuksesta 10€ toimistokuluja.

Liikuntaseteleillä maksaminen
Seteleillä joko kokonaan tai osittain maksavien asiakkaiden tulee lähettää setelit viikon sisällä laskun vastaanottamisesta alla mainittuun osoitteeseen. Seteleissä tulee olla jokaisessa osallistujan nimi sekä ne on erotettava toisistaan. Setelit postitetaan osoitteeseen Kuntoliikunta / Puistolan Urheilijat, Puistolantori 1, 00760 Helsinki. HUOM! Mukaan liitetään laskulomake! JOS MAKSAT SMARTUMSALDOLLA LÄHETÄ TOSITE MAKSUSTA!

Yksittäisen tunnin peruuntuminen
Yksittäiset tunnit saattavat peruuntua ohjaajan sairastumisen vuoksi tai mahdollisesti koulujen tarvitessa salia omaan käyttöönsä.
Tieto tunnin peruuntumisesta laitetaan heti sen saavuttua sivulle www.puistolanurheilijat.fi/ sekä kyseisen ryhmän asiakkaille sähköpostitse. Pyrimme järjestämään korvaavan tunnin, mutta jos sitä ei pystytä järjestämään emme korvaa tuntia rahallisesti.

Ohjaajien äkillisissä sairastapauksissa
Pyrimme aina löytämään sijaisen. Mikäli se ei onnistu ja mikäli sähköposti‐ tai tekstiviestitiedottamiseen ei ole riittävästi aikaa, tunnin peruuntumisesta ilmoitetaan toimipisteen oveen kiinnitetyllä tiedotteella. Poisjääneen kerran tilalle pyritään järjestämään korvaava kerta. Jos se ei ole mahdollista, emme korvaa tuntia rahallisesti.

Tunnille osallistumisen kuittaaminen
Asiakas on velvollinen kuittaamaan läsnäolonsa joka tunnilla ko. tunnin nimilistaan. Mikäli tunnilla on enemmän asiakkaita, kuin mitä nimilistoissa kuittauksia, ohjaajalla on kesken tuntia oikeus tarkistaa, ketkä henkilöt eivät ole kuitanneet osallistumistaan tunnille ja poistaa asiattomat henkilöt liikuntaryhmästä.
Asiakkaan poissaolo yksittäiseltä tunnilta
Yksittäisistä tunneilta poissaoloista ei tarvitse ilmoittaa.

Yleistä
Seura ei ole vastuussa pukuhuoneisiin jätetyistä tavaroista. Kaikki arvokas tavara kehotetaan ottamaan mukaan jumppasaliin.
Puistolan Urheilijat ry ei ole vakuuttanut asiakkaitaan ja tunnilla asiakkaalle tapahtuneen mahdollisen tapaturman korvaa hänen henkilökohtainen vapaa‐ajan vakuutuksensa.